Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Viheralan Kausityöntekijöitä Helsinkiin ja pk-seudulle

Adecco Finland

Finland

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Tampereelle asiakaspalveluhenkistä viikonloppusiivoojaa. Työsuhde on osa-aikainen ja vakituinen. Työaika on lauantaisin klo 6 - 14. Tehtävään haetaan ensisijaisesti oma-aloitteista, peruspesutaitosta työntekijää. Tehtävässä toivotaan suomen kielen taitoa, B-ajokorttia ja työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen siivoustyöstä ja laitoshuoltajan tutkinnon. Lisätietoja tehtävistä antaa Merja Heikkilä, merja.heikkila@coor.com. Hae paikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere osa-aikatyö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management LP Oy Y-tunnus 1963712-4 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Coor Service Management Karhula, Lääkärikeskus Wiljami, Coor Service Management KTH, Coor Service management KRKK

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viikonloppusiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management LP Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus