Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Tampereelle asiakaspalveluhenkistä viikonloppusiivoojaa. Työsuhde on osa-aikainen ja vakituinen. Työaika on lauantaisin klo 6 - 14. Tehtävään haetaan ensisijaisesti oma-aloitteista, peruspesutaitosta työntekijää. Tehtävässä toivotaan suomen kielen taitoa, B-ajokorttia ja työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen siivoustyöstä ja laitoshuoltajan tutkinnon. Lisätietoja tehtävistä antaa Merja Heikkilä, merja.heikkila@coor.com. Hae paikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Tampere osa-aikatyö Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere osa-aikatyö osa-aikatyö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management LP Oy Y-tunnus 1963712-4 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Coor Service Management Karhula, Lääkärikeskus Wiljami, Coor Service Management KTH, Coor Service management KRKK

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viikonloppusiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management LP Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus