Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähköasentajaa tai automaatioasentajaa Kotkaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työtehtäviisi kuuluvat teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidon huolto-, korjaus- ja asennustehtävät. Edellytämme sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta, kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidosta sekä halua kehittyä. Olet oma-aloitteinen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja ryhmässä. Tehtävässä menestyminen vaati asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä, joustavuutta ja paineensietokykyä. Laskemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Kotka sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kotka asennus, huolto ja puhtaanapito Kotka sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management LP Oy Y-tunnus 1963712-4 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Coor Service Management Karhula, Lääkärikeskus Wiljami, Coor Service Management KTH, Coor Service management KRKK

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö- tai automaatioasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management LP Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48600 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus