Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme sähköasentajaa tai automaatioasentajaa Kotkaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Työtehtäviisi kuuluvat teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidon huolto-, korjaus- ja asennustehtävät. Edellytämme sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta, kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidosta sekä halua kehittyä. Olet oma-aloitteinen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja ryhmässä.

Tehtävässä menestyminen vaati asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä, joustavuutta ja paineensietokykyä.

Laskemme eduksi aiemman kokemuksen teollisuudn laitteiden ennakkohuollosta, vianetsinnästä, kunnossapidosta ja uudisasennuksista, ohjelmoitavien logiikoiden tuntemuksen ja kokemuksen paloilmoitin - ja turvajärjestelmistä.

Lisätietoja tehtävästä 26.9.2016 jälkeen antaa Vesa Haaja, vesa.haaja@coor.com.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.coor.fi/rekrytointi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.coor.fi/rekrytointi Työnantaja: Coor Service Management LP Oy Sijainti: 48600 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: 26.9.2016 jälkeen, Vesa Haaja, vesa.haaja@coor.com, 010 234 3400 Hakemukset: http://www.coor.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 48600 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management LP Oy Y-tunnus 1963712-4 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Coor Service Management Karhula, Lääkärikeskus Wiljami, Coor Service Management KTH, Coor Service management KRKK

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

30 793 000 € -10 %

Liiketoiminnan tulos

-1 055 000 € -234 %

Henkilöstö

668 -56

Liikevoitto-%

-3 % -250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö- tai automaatioasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management LP Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48600 - Kotka , osoitteessa 48600 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa