Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Regional Business Manager

Adecco Finland

Helsinki

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Hämeenkyrön monitoimikeskukseen asiakaspalveluhenkistä siivoojaa koulusiivoukseen. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ on iltapainotteista ja päivittäinen työaika on klo 13-21. Tehtävässä edellytetään suomen kielen taitoa sekä aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta ja peruspesuista. Siivousalan koulutus katsotaan eduksi. Lisätietoja tehtävistä antaa Merja Heikkilä, merja.heikkila@coor.com. Hae paikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.coor.fi/rekrytointi. Paikka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenkyrö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management LP Oy Y-tunnus 1963712-4 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Coor Service Management Karhula, Lääkärikeskus Wiljami, Coor Service Management KTH, Coor Service management KRKK

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulusiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management LP Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 39100 - Hämeenkyrö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus