Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kiinteistönhoitaja / ulkoalueidenhoitaja Vantaalle

Haemme Vantaalle asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista kiinteistönhoitajaa / ulkoalueidenhoitajaa. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 31.1.2017 asti.

Toimit kiinteistöhoitajana yrityskiinteistöissä. Edellytämme kokemusta kiinteistöhoitotehtävistä ja katsomme eduksi alan koulutuksen. Toimit omilla vahvuuksillasi osana isompaa tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rainer Laitala, rainer.laitala@coor.com

Hae paikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.coor.fi/rekrytointi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.coor.fi Työnantaja: Coor Service Management Oy Sijainti: 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Rainer Laitala, rainer.laitala@coor.com, 010 234 3400 Hakemukset: http://www.coor.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management Oy Y-tunnus 1597866-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja - ulkoaluetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa , osoitteessa 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa