Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistönhoitaja / ulkoalueidenhoitaja Vantaalle Haemme Vantaalle asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista kiinteistönhoitajaa / ulkoalueidenhoitajaa. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 31.1.2017 asti. Toimit kiinteistöhoitajana yrityskiinteistöissä. Edellytämme kokemusta kiinteistöhoitotehtävistä ja katsomme eduksi alan koulutuksen. Toimit omilla vahvuuksillasi osana isompaa tiimiä. Lisätietoja tehtävästä antaa Rainer Laitala, rainer.laitala@coor.com Hae paikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.coor.fi/rekrytointi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Vantaa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vantaa määräaikainen Vantaa isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito määräaikainen Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management Oy Y-tunnus 1597866-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja - ulkoaluetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa