Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistönhoitaja / ulkoalueidenhoitaja Vantaalle Haemme Vantaalle asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista kiinteistönhoitajaa / ulkoalueidenhoitajaa. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 31.1.2017 asti. Toimit kiinteistöhoitajana yrityskiinteistöissä. Edellytämme kokemusta kiinteistöhoitotehtävistä ja katsomme eduksi alan koulutuksen. Toimit omilla vahvuuksillasi osana isompaa tiimiä. Lisätietoja tehtävästä antaa Rainer Laitala, [email protected] Hae paikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.coor.fi/rekrytointi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Vantaa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vantaa määräaikainen Vantaa isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management Oy Y-tunnus 1597866-9 Toimiala Muu tekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Coor Service Management AI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja - ulkoaluetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus