Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Vuorovastaava Veljekset Keskiselle Tuuriin

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme vastuuntuntuista kiinteistönhoitajaa Kouvolan alueelle. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Toimit kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävissä. Työnkuvaan kuuluu kiinteistön teknisten laitteiden toiminnan tarkkailua, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoa. Kiinteistön toimivuuden varmistamiseksi, ja käyttäjien viihtyvyyden takaamiseksi. kiinteistönhoitaja toimii merkittävässä valvojan roolissa, ratkaisten loogisesti, itsenäisesti tai yhteistyökumppaneiden kanssa kiinteistöteknistenlaitteistoiden kohdattavia toiminnallisia ongelmia.

Edellytämme hyvää suomen kielen osaamista, kiinteistöhoitajan perus- tai ammattitutkintoa, voimassa olevaa tulityökorttia, työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia.

Työn suorittaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökyvykkyyttä sekä toimimista itsenäisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Kai Kaartinen, [email protected], 010 234 2057.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa https://rekry.coor.fi/MepRekry/Home/Index. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management Oy Y-tunnus 1597866-9 Toimiala Muu tekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Coor Service Management AI

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.12.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus