Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 27.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vastuuntuntuista kiinteistönhoitajaa Kouvolan alueelle. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Toimit kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävissä. Työnkuvaan kuuluu kiinteistön teknisten laitteiden toiminnan tarkkailua, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoa. Kiinteistön toimivuuden varmistamiseksi, ja käyttäjien viihtyvyyden takaamiseksi. kiinteistönhoitaja toimii merkittävässä valvojan roolissa, ratkaisten loogisesti, itsenäisesti tai yhteistyökumppaneiden kanssa kiinteistöteknistenlaitteistoiden kohdattavia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Kouvola kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kouvola isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management Oy Y-tunnus 1597866-9 Toimiala Muu tekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Coor Service Management AI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.12.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus