Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Haemme toimistosiivoojaa Espoon Leppävaarassa sijaitsevaan asiakaskohteeseemme. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika on arkisin klo 14 - 22.

Työtä tehdään siistissä toimistoympäristössä uudessa rakennuksessa. Saat tehtävässä isomman siivoustiimin tuen ja perehdytyksen työtehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa työnantajan tukemana.

Edellytämme suomen kielen taitoa ja aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä. Laskemme eduksi kokemuksen siivouskoneiden käytöstä, mahdollisen peruspesukokemuksen ja alan koulutuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Seija Andersson, seija.andersson@coor.com.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.coor.fi/rekrytointi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.coor.fi Työnantaja: Coor Service Management Oy Sijainti: 02600 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Seija Andersson, seija.andersson@coor.com, 010 234 3400 Hakemukset: http://www.coor.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: 27.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02600 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management Oy Y-tunnus 1597866-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Iltasiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02600 - Espoo , osoitteessa 02600 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa