Duunitori suosittelee
Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme dynaamiseen joukkoomme toimintamme laajentuessa projektipäällikköä. Tehtävänäsi on viedä kylmäkalustamisen projektit menestyksekkäästi läpi sovitussa aikataulussa ja budjetissa pysyen. Olet yhteyshenkilönä aliurakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja asiakkaan välillä, ja pystyt pitämään kaikki langat tiukasti käsissäsi. Asiakkaan tyytyväisyys on sinulle ensiarvoisen tärkeää. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja otat innolla vastaan myös vähän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Lahti hallinto, yleiset toimistotyöt Lahti johtajapositiot Lahti työnjohtajat Lahti maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Lahti työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lahti johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt johtajapositiot työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi CoolFors Finland Oy Y-tunnus 2006693-9 Toimiala Muualla luokittelemattomien koneiden ja laitteiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja/projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Coolfors Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus