Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme dynaamiseen joukkoomme toimintamme laajentuessa projektipäällikköä.

Tehtävänäsi on viedä kylmäkalustamisen projektit menestyksekkäästi läpi sovitussa aikataulussa ja budjetissa pysyen. Olet yhteyshenkilönä aliurakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja asiakkaan välillä, ja pystyt pitämään kaikki langat tiukasti käsissäsi. Asiakkaan tyytyväisyys on sinulle ensiarvoisen tärkeää. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja otat innolla vastaan myös vähän tiukempiakin haasteita. Olet mukana projektien myyntiprosessissa sekä teet kartoituskäyntejä tulevissa kohteissa.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta projektityöskentelystä kylmä- tai talotekniikan projekteissa. Eduksi luemme kylmäalan tutkinnon.
Kohteemme sijaitsevat ympäri Suomea, joten olet valmis matkustamaan. Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito on välttämättömyys. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn innovatiivisten kaupankylmän tuotteiden parissa.

CoolFors Finland Oy on vuonna 2005 perustettu kylmä-ja myymäläkalusteiden maahantuontia ja myyntiä harjoittava yritys. Toimitamme sekä päivittäistavarakaupan myymälöiden kokonaisratkaisut että yksittäiset tuotteet. Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa hyvää palvelua ja laadukkaat, viimeisintä teknologiaa edustavat tuotteet.

Web-osoite: http://www.coolfors.com Työnantaja: Coolfors Finland Oy Sijainti: Askonkatu 9 F, 15100 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja BERGE JEAN-PAUL, Puh: 040 586 8044, jp.berge@coolfors.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Askonkatu 9 F, 15100 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi CoolFors Finland Oy Y-tunnus 2006693-9 Toimiala Muualla luokittelemattomien koneiden ja laitteiden tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

751 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-133 000 € -478 %

Liikevoitto-%

-18 % -500 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja/projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Coolfors Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Askonkatu 9 F, 15100 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa