Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ammattitaitoinen, asikaspalveluhenkinen, innostunut parturi-kampaaja tule mukaan tiimiimme. Arvostamme hyvää leikkaus- ja värjäystaitoa, hiustenpidennysten osaamista, tuotetietoutta (koulutus tarvittaessa), parranajo- ja muita parrankäsittelytaitoja. Hiusten erikoishoidot ja kampaukset ovat myös kysyttyjä. Jos teet ripsipidennyksiä tai geelilakkauksia, myös niitä on mahdollista tehdä liikkessämme....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Karkkila kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi cool time oy Y-tunnus 2085097-7 Toimiala Kauneudenhoitopalvelut Rinnakkaistoiminimet VIVECOS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut cool time oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Karkkila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus