Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Consti Talotekniikka Oy:n Service - yksikkö hakee jatkuvasti laajenevaan Kanta-Hämeen alueen yksikköönsä IV-huoltoasentajia. Edellytämme: - tehtävään soveltuvaa koulutusta - vähintään 3 vuoden työkokemusta valmistumisen jälkeen - asiakaspalveluhenkisyyttä - valmiutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti - oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja luotettavuutta - voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia IV-huoltoasentajana hallitset ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Consti Talotekniikka Oy Y-tunnus 1841342-8 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet JRH Putki, JRH Voima, Espoon LVI-Sisustus, Katajanokan Vesi ja Lämpö, Mansen Putki, PutkiReformi, RörReform, PipeReform, Mansen Kiinteistösaneeraus, Sähköteknoset, Dakitus, Nuohous ja ilmastointipuhdistus Petri Valve, Nuohoustoimi K.B. Lindfors, Tampereen Kiinteistötekniikka, Eleta Talotekniikka

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IV-huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Consti Talotekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus