Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Consti Talotekniikka Oy:n Pirkanmaan Service - yksikkö hakee jatkuvasti laajenevaan Pirkanmaan alueen talotekniikkaurakointiin osaavia IV-huoltoasentajia Edellytämme: - tehtävään soveltuvaa koulutusta - vähintään 3 vuoden työkokemusta valmistumisen jälkeen - asiakaspalveluhenkisyyttä - valmiutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti - oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja luotettavuutta - voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia IV-huoltoasentajana hallitset ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tampere Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Consti Talotekniikka Oy Y-tunnus 1841342-8 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet JRH Putki, JRH Voima, Espoon LVI-Sisustus, Katajanokan Vesi ja Lämpö, Mansen Putki, PutkiReformi, RörReform, PipeReform, Mansen Kiinteistösaneeraus, Sähköteknoset, Dakitus, Nuohous ja ilmastointipuhdistus Petri Valve, Nuohoustoimi K.B. Lindfors, Tampereen Kiinteistötekniikka, Eleta Talotekniikka

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IV-huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Consti Talotekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa