Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt 2 MYYNTINEUVOTTELIJAA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Contact Center -yksikköömme Iisalmeen (työaika 8-16) sekä lisäksi osa-aikaisia työntekijöitä yksikön iltavuoroon (työaika 16-20.30), huom, opiskelijat tai lisätienestiä hakevat!

Olemme joustava työnantaja, ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin sinulle sopiva työaika.

Olemme luotettava toimija, ja yritys on toiminut vuodesta 2011. Tällä hetkellä toimimme eri puolilla Suomea yhdeksällä eri paikkakunnalla. Toimimme usean eri päämiehen yhteistyö-kumppanina. Tarjoamme monipuoliset ja hyvät myyntiartikkelit, kuin myös erittäin kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittyä myynnin/asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Kampanjat ovat meillä mukavan monipuolisia, myynnin lisäksi sinun on mahdollista päästä toteuttamaan esimerkiksi bookkaus- ja liidikampanjoita. Meillä töitä tehdään tosissaan, mutta ei totisina.

Annamme perusteellisen koulutuksen tehtäviin, tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työyhteisön.
Toivomme, että olet:
- motivoitunut, luotettava ja vastuuntuntoinen.
- sinulla on asenne työntekoon kohdillaan.
-olet valmis haastamaan itsesi ja kykenet itsenäiseen työhön
Arvostamme valinnoissa kokemusta Contact Center -toimialalta, mutta se ei ole välttämätöntä, jos pystyt vakuuttamaan meidät muuten omalla persoonallasi. Hyvä suomenkieli on välttämätöntä.

Web-osoite: http://www.communicare.fi Työnantaja: Communicare Finland Oy Sijainti: Louhenkatu 9 B, 74100 IISALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tom Lindroos, p. 0504649414, tom.lindroos@communicare.fi Ilmoitus jätetty: 23.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Louhenkatu 9 B, 74100 IISALMI

Yritystiedot

Toiminimi Communicare Finland Oy Y-tunnus 2439114-9 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet White Horse

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 716 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

94 000 € -29 %

Henkilöstö

127 21

Liikevoitto-%

3 % -40 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Communicare Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Louhenkatu 9 B, 74100 IISALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus