Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Tekstiilipalveluyritys Comforta vahvistaa asiakkaidensa yrityskuvaa. Palvelumme helpottaa asiakkaan arkea ja on kokonaiskustannuksiltaan markkinoiden edullisin. Toimimme vastuullisesti ja olemme arvostettu työnantaja. Comfortan liikevaihtotavoite on 40 miljoonaa euroa vuodelle 2015 ja yrityksen palveluksessa työskentelee yli 400 henkeä. www.lindstromgroup.com/fi/palvelut/hotellitekstiilit

Haemme positiivista, asiakaslähtöistä ja tuloshakuista tuotantopäällikköä Comfortan uuteen Pietarsaaren palvelukeskukseen. Tuotantopäällikkönä johdat ja kehität pesulaprosessia lähellä asiakkaitamme. Vastaat Pietarsaaren uuden palvelukeskuksen toiminnasta ja sen operatiivisesta tuloksesta, resursoinnista, palvelun tuottamisesta, asiakashoidosta sekä kunnossapidosta. Vastuullasi on myös henkilöstön rekrytointi, kehittäminen, työsuhde- ja työturvallisuusasiat.

Sinulla on opintojen päättymisen jälkeen kertynyt jo näyttöjä esimiestyöstä. Olet asiakaslähtöinen kehittäjä, joka tuntee tuotantotyön ja asiakasrajapinnan vaatimukset. Olet tuloshakuinen ja kustannustietoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet hyvä verkostoitumaan. Toimit suunnitelmallisesti, hallitset kokonaisuudet ja pystyt reagoimaan nopeasti tilanteiden muuttuessa. Koulutuksesi on esimerkiksi insinöörin tai tradenomin tutkinto. Työ vaatii sujuvan ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tunnetussa, kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, jolla on toimiva konsepti, kattava perehdytys ja tyytyväiset asiakkaat.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Laitinen, 040 547 8247. Lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeemme kautta 30.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.comforta.fi Työnantaja: Comforta Oy Sijainti: 68600 PIETARSAARI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Timo Laitinen, 040 547 8247 Hakemukset: https://lindstrom.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=329 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 68600 PIETARSAARI

Yritystiedot

Toiminimi Comforta Oy Y-tunnus 1635654-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Comforta: Tuotantopäällikkö / Pietarsaari, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Comforta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 68600 - Pietarsaari , osoitteessa 68600 PIETARSAARI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa