Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tekstiilipalveluyritys Comforta vahvistaa asiakkaidensa yrityskuvaa. Palvelumme helpottaa asiakkaan arkea ja on kokonaiskustannuksiltaan markkinoiden edullisin. Toimimme vastuullisesti ja olemme arvostettu työnantaja. Comfortan liikevaihtotavoite on 40 miljoonaa euroa vuodelle 2015 ja yrityksen palveluksessa työskentelee yli 400 henkeä. www.lindstromgroup.com/fi/palvelut/hotellitekstiilit Haemme positiivista, asiakaslähtöistä ja tuloshakuista tuotantopäällikköä Comfortan uuteen Pietarsaaren palvelukeskukseen. Tuotantopäällikkönä johdat ja kehität ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pietarsaari teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pietarsaari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Comforta Oy Y-tunnus 1635654-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Comforta: Tuotantopäällikkö / Pietarsaari, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Comforta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 68600 - Pietarsaari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa