Duunitori suosittelee
Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko olla mukana rakentamassa kyberturvallisempaa yhteiskuntaa? Kuulostavatko SIEM-ratkaisut sekä kyberturvallisuuden valvonta sinun osaamisalueeltasi? Saatat siis hyvinkin olla etsimämme henkilö! Toiminnan kasvaessa olemme vahvistamassa tiimiämme, joka tarjoaa tietoturvavalvontapalveluita asiakkaillemme. Haemme ICT-alan teknistä monilahjakkuutta, joka haluaa suunnata uransa tietoturvaratkaisuihin ja erityisesti tietoturvavalvontapalveluihin. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Tampereella, Espoossa tai Jyväskylässä. Työtehtäviisi sisältyy IBM ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tampere järjestelmähallinta ja tietohallinto Tampere palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Tampere asiantuntijatehtävät ja konsultointi järjestelmähallinta ja tietohallinto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Combitech Oy Y-tunnus 1093864-1 Toimiala Turvallisuusjärjestelmät

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kyberturvallisuusasiantuntija (valvontaratkaisut), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Combitech Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus