Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme y3-pätevyyden omaavaa kylmälaiteasentajaa. Olet täsmällinen ja ongelmaratkaisukykyinen persoona. Suomen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät, että myyntimies tekee asiakkaalle ainoastaan ensimmäisen kaupan, muut kaupat ovat pätevän huoltomiehen tekemiä. Tervetuloa tiimiimme. Tarjoamme eripuolisten mielenkiintoisten tehtävien lisäksi mahdollisuuden onnistua ja kasvaa tuotantopäälliköksi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hollola asennus, huolto ja puhtaanapito Hollola koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coldex Oy Y-tunnus 1788721-8 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Coldex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15860 - Hollola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus