Duunitori suosittelee
Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Helsingin ydinkeskustan toimistollemme palkataan mukava web-arkkitehti, joka tulee olemaan ykkösroolissa Codematen pääkaupunkiseudun tekkisasioissa.

Tsekkaa arkkitehtimme Juhamatin tarina: https://www.youtube.com/watch?v=-ZXo2hYlk1g
Codematen intro: https://www.youtube.com/watch?v=VpL3_8-2SMI

Tyyppi joka meillä on kiikarissa pystyy suunnittelemaan ja kehittämään verkkopalveluita avoimen lähdekoodin teknologioilla (kuten Node, Go, Ruby, Python tai Java). Käyttöliittymäkehityksessä avainsanoja tällä hetkellä ovat React, AngularJS, Bootstrap.. mutta stäkki kehittyy jatkuvasti. Rakennamme luonnollisesti myös rajapintoja (yleensä REST API / JSON) taustajärjestelmän ja eri clienttien välille.

Codematella uuden oppiminen ei lopu koskaan. Vaihtelevat projektit tuovat aina uusia teknologioita ja toimialoja opittavaksi. Työskentely tapahtuu sekä toimistollamme Rautatientorin kupeessa, että tarpeen mukaan asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla.

Arvostamme erityisesti kokemusta erilaisista ohjelmistokehitysprojekteista. Myös oma harrastuneisuus ja intohimo koodaukseen ja teknologioihin yleensä yhdistävät meitä.

Uskallus ja avoimuus kommunikoinnissa, positiivisuus ja ongelmanratkaisukyky ovat hemmetin tärkeitä. Suomen ja englannin kielen taito on tarpeen.

Hakeminen onnistuu täältä: https://codemate.breezy.hr/p/eecd833eb000-web-architect/apply

Tarjoamme mielellämme kaffit tai olusen jos haluat tulla ensin juttelemaan ja ottamaan selvää minkälainen työpaikka ja tiimi Codemate on. Voit laittaa siinä tapauksessa suoraan viestiä careers-fi@codemate.com ja sopia tapaamisen.

Toivottavasti kohta nähdään!

Web-osoite: http://www.codemate.com Työnantaja: Codemate Oy Sijainti: Kaisaniemenkatu 1 b A72, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Miika Toljamo, careers-fi@codemate.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaisaniemenkatu 1 b A72, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Codemate Oy Y-tunnus 2119400-0 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 326 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

352 000 € 13 %

Henkilöstö

35 9

Liikevoitto-%

11 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web Architect (Lead), on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Codemate Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaisaniemenkatu 1 b A72, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa