Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Codemate rakentaa parhaillaan mobiilitiimiä kasvavalle Helsingin toimistollemme. Tällä hetkellä remmissä on web-kehittäjiä, projektipäällysmiehiä ja bisnespuolen kavereita. Haluaisitko sinä olla ykkösmiehemme mobiilikehityksessä pk-seudulla?

Meillä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvin erilaisia ja mielenkiintoisia mobiilisovelluksia asiakasprojekteissa. Tukenasi on koko Codematen tiimi; mobiilikehittäjät Oulun toimistolla, web arkkitehdit Suomessa ja Aasiassa, sekä UX tiimi. Hommia tehdään yhteistuumin Codematen itse hallinnoimissa projekteissa, sekä välillä osana asiakkaan omaa tuotekehitystiimiä.

Kokemusta tarvitset tähän tehtävään vähintään pari vuotta iOS tai Android alustoilta. Toteutamme sovelluksia sekä natiivi- että hybriditeknologioilla. Mobiilikehittäjänä vastuullasi ovat pääasiallisesti natiivityökalut.

Positiviista asennetta kaipaamme, sekä halua kehittyä ja oppia koko ajan uutta.
Ihmiskielistä tärkeimmät ovat suomi ja englanti.

Meillä on hemmetin hyvä porukka ja rento kulttuuri, jossa asioita saadaan aikaiseksi työn tuntumatta rankalta. Työsuhde-etuja on pitkä lista ja joustavuutta löytyy.

Hae mobiilikehityksen piikkipaikalle täältä: https://codemate.breezy.hr/p/3ad1139d28b4-mobile-developer/apply

Web-osoite: http://www.codemate.com Työnantaja: Codemate Oy Sijainti: Kaisaniemenkatu 1 b A72, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Miika Toljamo, careers-fi@codemate.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaisaniemenkatu 1 b A72, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Codemate Oy Y-tunnus 2119400-0 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 326 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

352 000 € 13 %

Henkilöstö

35 9

Liikevoitto-%

11 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lead Mobile Developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Codemate Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaisaniemenkatu 1 b A72, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa