Duunitori suosittelee
Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Helsingin toimistomme kasvaa tasaisesti ja nyt kaipaamme joukkoomme full-stack web kehittäjiä mielenkiintoisiin asiakaprojekteihin.

Tsekkaa Codematen intro: https://www.youtube.com/watch?v=VpL3_8-2SMI
ja devaajamme Juhamatin haastattelu: https://www.youtube.com/watch?v=-ZXo2hYlk1g

Tyyppi joka meillä on kiikarissa pystyy kehittämään taustajärjestelmiä avoimen lähdekoodin teknologioilla (kuten Node, Go, Ruby, Python tai Java). Käyttöliittymäkehityksessä avainsanoja tällä hetkellä ovat React, AngularJS, Bootstrap.. mutta stäkki kehittyy jatkuvasti. Rakennamme luonnollisesti myös rajapintoja (yleensä REST API / JSON) taustajärjestelmän ja eri clienttien välille.

Codematella uuden oppiminen ei lopu koskaan. Vaihtelevat projektit tuovat aina uusia teknologioita ja toimialoja opittavaksi, mutta muulta tiimiltä voi aina luottaa saavansa tukea tarvittaessa. Työskentely tapahtuu sekä toimistollamme Rautatientorin kupeessa, että tarpeen mukaan asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla.

Arvostamme erityisesti kokemusta erilaisista ohjelmistokehitysprojekteista. Myös oma harrastuneisuus ja intohimo koodaukseen ja teknologioihin yleensä yhdistävät meitä.

Uskallus ja avoimuus kommunikoinnissa, positiivisuus ja ongelmanratkaisukyky ovat hemmetin tärkeitä. Suomen ja englannin kielen taito on tarpeen.

Codematella pääset rentoon työporukkaan jossa asioita tehdään järkevällä tavalla ja yhdessä käydään tekemässä hauskoja juttuja myös vapaa-ajalle. Työsuhde-etuja on pitkä lista joista kerromme mielellämme lisää.

Hae tehtävään täältä: https://codemate.breezy.hr/p/c2f89afd6a24-full-stack-developer/apply

Web-osoite: http://www.codemate.com Työnantaja: Codemate Oy Sijainti: Kaisaniemenkatu 1 b A72, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lasse Määttä, careers-fi@codemate.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaisaniemenkatu 1 b A72, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Codemate Oy Y-tunnus 2119400-0 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 326 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

352 000 € 13 %

Henkilöstö

35 9

Liikevoitto-%

11 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Full-stack Web Developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Codemate Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaisaniemenkatu 1 b A72, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa