Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Creative Technologist / Web front-end developer

Etsimme Helsingin tiimimme vahvistukseksi kahta luovaa front-end kehittäjää, joilla on palava halu suunnitella täysin uusia digitaalisia palveluja asiakkaiden kanssa.

Codematesta lyhyt intro: https://www.youtube.com/watch?v=VpL3_8-2SMI

Meillä pääset kehittämään web-palveluita ja hybridi-mobiilisovelluksia uusimmilla front-end teknologioilla, vaihtelevissa asiakasprojekteissa. Hanskaat jo valmiiksi nämä: JavaScript, HTML5, CSS3, sekä responsiivisen kehityksen työkaluja (esim Bootstrap). Reactin, AngularJS:n ja back-endin osaamisesta saat kovasti plussaa. Halu oppia ja haastaa itsensä uuden teknologian haltuun ottamisessa on ehdoton edellytys.

Käyttöliittymien suunnittelu käyttäjälähtöisesti on lähellä sydäntäsi.

Sinulla on vähintään kahden työkokemus responsiivisten käyttöliittymien suunnittelusta ja toteutuksesta. Hybridi-mobiilisovellusten toteutuskokemus on eduksi. REST APIen käyttö taustajärjestelmiin liittymiseksi on hyvä olla tuttua.

Suomen- ja englanninkielen taito vaaditaan.

Jos sinua kiinnostaa päästä mukaan mukavaan porukkaamme, hae paikkaa täällä: https://codemate.breezy.hr/p/2f770942e3cc-creative-technologist/apply

Katso myös tulevan kollegasi haastattelu: https://www.youtube.com/watch?v=5WmqDDoLIoA

Web-osoite: http://www.codemate.com Työnantaja: Codemate Oy Sijainti: Kaisaniemenkatu 1 b A72, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Miika Toljamo, careers-fi@codemate.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaisaniemenkatu 1 b A72, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Codemate Oy Y-tunnus 2119400-0 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 326 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

352 000 € 13 %

Henkilöstö

35 9

Liikevoitto-%

11 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Creative Technologist, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Codemate Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaisaniemenkatu 1 b A72, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa