Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SISUSTUS COBELLO on suomalainen v. 1992 perustettu perheyritys, joka tunnetaan laadukkaista huonekaluista ja piensisustustuotteista. Tuotevalikoima uusiutuu jatkuvasti, ja panostamme myymälöissä erityisesti tuotteiden kauniiseen esillepanoon. Laadukas asiakaspalvelu on meille tärkeää ja tarjoamme asiakkaillemme myös sisustussuunnittelupalvelua. Suurmyymälämme sijaitsevat Espoon Suomenojalla ja Vantaan Petikossa. Haemme oma-aloitteista ja vastuuntuntoista henkilöä myymäläpäälliköksi Espoon Suomenojan myymälään. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauppiaat ja myymälänhoito Espoo kauppiaat ja myymälänhoito Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi cobello Y-tunnus 0904388-3 Toimiala Muualla luokittelemattomien kotitaloustarvikkeiden vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut COBELLO OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa