Duunitori suosittelee
Haemme betonityöntekijöitä Nurmijärvelle

Adecco Finland

Finland

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme metallituotteita valmistavaan pitkän linjan konepajaan KOKENUTTA CNC-KONEISTAJAA Piensarjojen ja yksittäistuotteiden koneistukseen sekä pintakäsittelyyn. Edellytämme:-Aikaisempaa kokemusta koneistuksesta-Kuvien lukutaito-Fanuc-ohjelmiston käytön tuntemus luetaan eduksi Tarjoamme:-Laatutietoisen työympäristön-Uudet nykyiaikaiset työkoneet Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus allaolevasta linkistä. Lisätietoja:Raimo Möller 040 621 3988Mervi Koskela 0400 601 432 Hakeminen:[email protected]://hakemus.selekta.fi/index.php?id=657...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Nurmijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-koneistaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus