Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme metallituotteita valmistavaan pitkän linjan konepajaan KOKENUTTA CNC-KONEISTAJAA Piensarjojen ja yksittäistuotteiden koneistukseen sekä pintakäsittelyyn. Edellytämme:-Aikaisempaa kokemusta koneistuksesta-Kuvien lukutaito-Fanuc-ohjelmiston käytön tuntemus luetaan eduksi Tarjoamme:-Laatutietoisen työympäristön-Uudet nykyiaikaiset työkoneet Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus allaolevasta linkistä. Lisätietoja:Raimo Möller 040 621 3988Mervi Koskela 0400 601 432 Hakeminen:rekry@selekta.fihttps://hakemus.selekta.fi/index.php?id=657...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Nurmijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-koneistaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 81 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa