Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Holetec Industrial Oy etsii kauttamme kokenutta ja ammattitaitoista CNC-KONEISTAJAA Orivedelle. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta myöhemmin vakinaistuva.

Holetec Industrial Oy (www.hotelecindustrial.fi) on Orivedellä toimiva, vuonna 1989 perustettu tilauskonepaja, joka tarjoaa alihankintapalveluja metalliteollisuudelle.

Odotamme Sinulta:
- Aiempaa kokemusta koneistuksesta
- Heidenhain-ohjelmoinnin tuntemusta
- Itsenäistä työskentelyotetta
- Motivaatiota ja työssäjaksamista

Fagor-ohjauksen tuntemus katsotaan eduksesi.

Työnantajana Holetec Industrial Oy on luotettava, vakavarainen ja työntekijöistään hyvin huolehtiva yritys. Työntekijöiden vaihtuvuus vuosien varrella on ollut erittäin pientä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi

Web-osoite: http://www.go-on.fi Työnantaja: Go On Tampere Oy Sijainti: 35100 ORIVESI AS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: www.go-on.fi Hakemukset: https://go-on.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3187 Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 35100 ORIVESI AS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-koneistaja (Heidenhain), on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Go On Tampere Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 35100 - Orivesi , osoitteessa 35100 ORIVESI AS .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa