Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Holetec Industrial Oy etsii kauttamme kokenutta ja ammattitaitoista CNC-KONEISTAJAA Orivedelle. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta myöhemmin vakinaistuva. Holetec Industrial Oy (www.hotelecindustrial.fi) on Orivedellä toimiva, vuonna 1989 perustettu tilauskonepaja, joka tarjoaa alihankintapalveluja metalliteollisuudelle. Odotamme Sinulta: - Aiempaa kokemusta koneistuksesta - Heidenhain-ohjelmoinnin tuntemusta - Itsenäistä työskentelyotetta - Motivaatiota ja työssäjaksamista Fagor-ohjauksen tuntemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Orivesi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Orivesi määräaikainen Orivesi koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-koneistaja (Heidenhain), on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Go On Tampere Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Orivesi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus