Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Holetec Industrial Oy etsii kauttamme kokenutta ja ammattitaitoista CNC-KONEISTAJAA Orivedelle. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta myöhemmin vakinaistuva. Holetec Industrial Oy (www.hotelecindustrial.fi) on Orivedellä toimiva, vuonna 1989 perustettu tilauskonepaja, joka tarjoaa alihankintapalveluja metalliteollisuudelle. Odotamme Sinulta: - Aiempaa kokemusta koneistuksesta - Heidenhain-ohjelmoinnin tuntemusta - Itsenäistä työskentelyotetta - Motivaatiota ja työssäjaksamista Fagor-ohjauksen tuntemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Orivesi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Orivesi määräaikainen Orivesi koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-koneistaja (Heidenhain), on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Go On Tampere Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 35100 - Orivesi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus