Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

PARTURI-KAMPAAJA, HALUATKO OLLA OSA TIIMIÄMME ?

The Hair on muodikas luksus parturi-kampaamo, jossa tarjoamme asiakkaillemme ylellistä parturi- ja kampaamopalvelua hienostuneessa ympäristössä. Kérastasen ja Redkenin monipuoliset ja ylelliset hiuspohjan ja hiusten hoitokäsittelyt ovat iso osa palvelukokonaisuuttamme. Tarjoamme asiakkaillemme personoituja hiuspalveluja laadukkailla Redken ja Kérastase -tuotteilla toteutettuna.

Lisääntyneen kysynnän vuoksi haemme

AMMATTITAITOISIA JA ERITTÄIN ASIAKASPALVELUHENKISIÄ PARTURI-KAMPAAJIA

Helsingin ydinkeskustassa Stockmann tavaratalon 7. kerroksessa sijaitsevaan THE HAIR -liikkeeseen.

Edellytyksenä on parturi-kampaajan tutkinto. Odotamme lisäksi, että olet motivoitunut ja haluat kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi jatkuvasti. Olet myös joustava ja valmis vuorotyöhön. Ymmärrät siisteyden merkityksen ammatissasi sekä huolitellun ulkoisen olemuksen tärkeyden. Aikaisempi Kérastase tai Redken -tuntemus on eduksi, mutta riittää, että olet innokas ja halukas oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Tarjoamme sinulle mm. upean työskentelymiljöön, osaavat ja mukavat työkaverit sekä jatkuvan mahdollisuuden koulutuksiin sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin tapahtumiin ja näytöksiin. Teemme tiivistä yhteistyötä L'Oréalin kanssa.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa ja kirjalliset hakemukset:

asiakaspalvelu@crystalhair.fi
The Hair / Jonna Kivinen
Stockmann 7 krs.
PL220
00100 HELSINKI

Web-osoite: http://www.hiustalo.fi Työnantaja: CM Hiustalo Oy. Sijainti: Aleksanterinkatu 52 B, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: asiakaspalvelu@crystalhair.fi The Hair / Jonna Kivinen Stockmann 7 krs. PL220 00100 HELSINKI Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aleksanterinkatu 52 B, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi CM Hiustalo Oy Y-tunnus 1612306-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut CM Hiustalo Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Aleksanterinkatu 52 B, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa