Duunitori suosittelee
KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt ammattitaitoista ja monipuolista rakennusmiestä noin vuoden kestävään työsuhteeseen Helsinkiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuussa 2016. Yritys on suomalainen korjausrakentamisen ammattilainen, joka on keskittynyt korjaus- ja muutostöihin sekä julkisivusaneerauksiin mm. sairaalakohteissa. Arvostamme laajaa ja monipuolista osaamista rakennusalan työtehtävistä, joten väliseinä-, alakatto- ja palokatkotyöt sekä pienet raudoitukset ja laatoitukset tulisi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Timpuri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00290 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 40 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa