Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt ammattitaitoista ja monipuolista rakennusmiestä noin vuoden kestävään työsuhteeseen Helsinkiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuussa 2016.

Yritys on suomalainen korjausrakentamisen ammattilainen, joka on keskittynyt korjaus- ja muutostöihin sekä julkisivusaneerauksiin mm. sairaalakohteissa.

Arvostamme laajaa ja monipuolista osaamista rakennusalan työtehtävistä, joten väliseinä-, alakatto- ja palokatkotyöt sekä pienet raudoitukset ja laatoitukset tulisi olla hyvin hallussa. Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet rehti, työtä pelkäämätön rakennusalan ammattilainen ja kykenet työskentelemään myös osana ryhmää.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa rakennusalan yrityksessä
- monipuoliset työtehtävät ammattitaitoisessa työporukassa
- loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa ja osaamista
- säännöllisen työajan, 40h/vko
- asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä

Olemme kiinnostuneita niin rakennusalan nuorista lupauksista kuin jo enemmän työkokemusta hankkineista alan ammattilaisista.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Web-osoite: http://www.click-hp.fi Työnantaja: Click Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 00290 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: marraskuu 2016 Yhteystiedot: Esa Riikonen, p.050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00290 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 578 000 € 46 %

Liiketoiminnan tulos

238 000 € 87 %

Henkilöstö

134 38

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Timpuri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00290 - Helsinki , osoitteessa 00290 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 58 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa