Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vallisdata Oy on vuonna 1990 perustettu Raisiolainen yritys, joka on erikoistunut terveydenhuolto- ja apteekkialan sovelluksiin. Asiakkaitamme on Suomen lisäksi myös muissa pohjoismaissa.

Haemme nyt kokenutta ja sitoutunutta sovelluskehittäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on pääasiassa ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua erikoistavarakaupan asiakas-, tuote ja taloushallinnon sovelluksiin. Työ on itsenäistä, pienessä tiimissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmointityötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää osaamista Front-End -tekniikoista (Html5, JQuery, Bootstrap, JavaScript) sekä pilvitekniikoista kuten Microsoft Azure. Lisäksi katsomme eduksi osaamisen tietokannoista (MS Sql Server), sekä seuraavista tekniikoista .Net, C#, WPF, MVVM, MVC, EF. Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta. Apteekkialan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme työpaikan vakaassa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhönsä. Tuemme myös työntekijöiden jatkokouluttautumista.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 23.10.2016 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Web-osoite: http://www.click-hp.fi Työnantaja: Click Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 21200 RAISIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Heikki Huotari, 050 411 0347. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Hakemukset: http://www.click-hp.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21200 RAISIO

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 578 000 € 46 %

Liiketoiminnan tulos

238 000 € 87 %

Henkilöstö

134 38

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sovelluskehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21200 - Raisio , osoitteessa 21200 RAISIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 53 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa