Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme siivousalan asiakasyritykseemme luotettavaa ja ammattitaitoista työhön osallistuvaa palveluohjaajaa iltavuoroon. Työkohteet ovat pääasiassa toimistotiloja ja kohteet sijaitsevat Helsingissä. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme myös alaan liittyvää koulutusta. Edellytämme suomenkielen osaamista sekä ajokorttia. Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen kotimaisesta siivousalan yrityksestä, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan. Mikäli kiinnostuit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivousalan palveluohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 63 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus