Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt teollisuuden sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Toimeksiantajayrityksemme on vuonna 1983 perustettu teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluja tuottava yritys. Yritys suunnittelee ja toteuttaa teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluita koko Suomessa ja satunnaisesti myös ulkomailla. Työtehtäviisi kuuluu mm. teollisuudessa käytettävien sähkö- ja automaatiokeskusten asennukset ja vikakorjaukset, maanrakennusalan koneasemien sähköasennukset sekä tunneli- ja kaivostyömaiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, teollisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01380 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus