Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Toimintamme volyymi on vahvassa kasvussa; viime vuonna liikevaihtomme kasvoi lähes 50 %! Laajennamme asiakkaidemme arvostamaa palveluamme ja haemme nyt Tampereen toimipisteeseemme REKRYTOINTIKONSULTTIA energisen myyntitiimimme osaksi, tukemaan kasvuamme Pirkanmaan alueella.

Päätehtävänäsi on rekrytointipalveluiden myynti ja markkinointi Pirkanmaalla toimiville yrityksille. Työtehtäviisi kuuluvat aktiivinen uusasiakashankinta ja asiakassuhteiden ylläpito sekä puhelimitse että yrityskäyntien muodossa. Saat vastata kokonaisvaltaisesti sekä henkilöstövuokraus- että rekrytointitoimeksiannoista, työpaikkailmoitusten laatimisesta, työhaastatteluista ja henkilövalinnoista. Lisäksi työhösi kuuluu vuokrattujen työntekijöiden työsuhteiden hallinnointia ja heidän esimiehenään toimimista.

Työssä menestyminen edellyttää voittaja-asennetta sekä kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä tai vaihtoehtoisesti erinomaisia myynnillisiä valmiuksia. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti myös kiireen keskellä ovat hakemamme henkilön ominaisuuksia. Vahva tahto sitoutua tavoitteisiin ja kehittyä yhä paremmaksi ovat nekin merkittäviä asioita sekä oman työsi että tiimimme toiminnan kannalta. Työssä tarvitaan B-ajokorttia ja omaa autoa. Akateeminen koulutus tai muu korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan Pirkanmaan yritysmaailmaan vakaasti kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. Työsi alkaa kattavalla perehdytyksellä ja yrityksen palvelukonseptiin tutustumisella. Myöhemmin osaamistasi kehitetään ja ylläpidetään erilaisilla koulutuksilla. Työ on perehdytyksen jälkeen itsenäistä ja vastuullista.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää 20.11.2016 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi sähköpostitse muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi olevaan osoitteeseen, missä etunimi korvataan sanalla rekry ja sukunimi sanalla tre. Hakemukset otsikolla "Rekrytointikonsultti". Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508 tiistaisin kello 14-15.

Web-osoite: http://www.click-hp.fi Työnantaja: Click Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Järvensivuntie 5 A, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Järvensivuntie 5 A, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 578 000 € 46 %

Liiketoiminnan tulos

238 000 € 87 %

Henkilöstö

134 38

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytointikonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Järvensivuntie 5 A, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 60 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa