Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Toimintamme volyymi on vahvassa kasvussa; viime vuonna liikevaihtomme kasvoi lähes 50 %! Laajennamme asiakkaidemme arvostamaa palveluamme ja haemme nyt Tampereen toimipisteeseemme REKRYTOINTIASSISTENTTIA energisen myyntitiimimme osaksi, tukemaan kasvuamme Pirkanmaan alueella ja kehittymään henkilöstöalan myyntiammattilaiseksi. Työtehtäviin kuuluvat mm. yritysasiakkaiden kontaktointi puhelimitse, työpaikkailmoitusten laatiminen, työnhakijoiden haastattelut sekä muut henkilöstöhallinnon avustavat tehtävät.

Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä toimia tehokkaasti kiireenkin keskellä. Oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote sekä tuloshakuinen asenne ovat avaimet työssä menestymiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynti- tai puhelintyöstä, ja katsomme eduksi akateemisen koulutuksen tai muun korkeakouluopintotaustan.

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan Pirkanmaan yritysmaailmaan vakaasti kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä sekä mahdollisuuden laajentaa omaa työnkuvaa ja edetä vastuullisempiin tehtäviin. Työsi alkaa kattavalla perehdytyksellä ja yrityksen palvelukonseptiin tutustumisella. Myöhemmin osaamistasi kehitetään ja ylläpidetään erilaisilla koulutuksilla.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää 20.11.2016 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen, palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi olevaan osoitteeseen, missä etunimi korvataan sanalla rekry ja sukunimi sanalla tre. Hakemukset otsikolla "Rekrytointiassistentti". Lisätietoa tehtävästä antaa aluejohtaja Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508 tiistaisin kello 14-15.

Web-osoite: http://www.click-hp.fi Työnantaja: Click Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Järvensivuntie 5 A, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Järvensivuntie 5 A, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 578 000 € 46 %

Liiketoiminnan tulos

238 000 € 87 %

Henkilöstö

134 38

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Järvensivuntie 5 A, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 68 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa