Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvu on ollut nopeaa. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Onnistumisen taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme kuntotarkastajia Vantaalla sijaitsevaan toimipisteeseensä. Kyseessä on pitkään alalla toiminut monipuolinen suunnittelutoimisto ja työsuhde on vakituinen.

Työtehtäviin sisältyy ensisijaisesti rakennusten kuntotarkastukset, mutta arvostamme myös sisäilmatutkimusten sekä rakennusteknisten kuntotutkimusten osaamista.

Odotamme sinulta rakennusalan tutkintoa (RI/RKM/DI) sekä monipuolista kokemusta rakennusalalta. Yritys antaa kattavan koulutuksen tehtävään, joten aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä ei edellytetä. Työkohteet vaihtelevat ja sijaitsevat Uudellamaalla, joten hakijoilta edellytetään ajokorttia. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Tässä on loistava mahdollisuus haasteelliseen työhön kasvavassa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Yritys tarjoaa monipuolisen työnkuvan, positiivisen työyhteisön sekä erittäin kilpailukykyisen palkan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus sivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.10.2016 mennessä sähköpostitse Laura Willbergille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "kuntotarkastaja". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willberg, p.050 411 0370.

Web-osoite: http://www.click-hp.fi Työnantaja: Click Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 01610 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Laura Willberg, 050 411 0370. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Hakemukset: http://www.click-hp.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01610 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 578 000 € 46 %

Liiketoiminnan tulos

238 000 € 87 %

Henkilöstö

134 38

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusten kuntotarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01610 - Vantaa , osoitteessa 01610 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa