Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Työpaikkakuvaus

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi

Toimeksiantajayrityksemme on tamperelainen rakennusalan asiantuntijayritys. Etsimme heille rakennusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Yrityksen toimisto on Tampereella, mutta asiakaskäyntejä suoritetaan ympäri Pirkanmaata.

Rakennusinsinöörin työtehtäviin tulee kuulumaan vesivahinko- ja kosteusvauriokartoitusten teko asiakkaiden luona. Työtehtäviin kuuluu myös asiaan kuuluvien raporttien laatiminen, tilausten vastaanotto, asiakastapaamisten sopiminen, asiakaspalvelu sekä toimistotyöt, kuten töiden laskutus. Työnkuvaan voi myös mahdollisesti kuulua joitain asbestikartoituksia.

Hakijalta edellytetään rakennusinsinöörin koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta alalta. Tekijältä tulisi löytyä tuntemusta eri ikäisistä rakennuksista ja eri aikojen rakennustavoista. Työntekijällä on oltava työturvallisuuskortti sekä ajokortti, sillä työviikkoon sisältyy paljon asiakaskäyntejä ja tämän vuoksi monia kilometrejä auton ratissa. Tekijä tulee olemaan paljon asiakkaiden kanssa tekemisissä, minkä vuoksi hänen on oltava myös asiakaspalveluhenkinen, reipas ja ulospäin suuntautunut. Eduksi hakijalle katsomme suoritetun VTT-sertifikaatin.

Töitä tehdään arkisin 7,5 tuntia/pvä, 37,5 tuntia/vko. Työaika on liukuva, koska työntekijä itse sopii ja päättää asiakastapaamistensa ajankohdat. Satunnaisia viikonloppupäivystyksiä tekijä voi halutessaan tehdä, mutta nämä eivät ole pakollisia. Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Web-osoite: http://www.click-hp.fi Työnantaja: Click Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Järvensivuntie 5 A, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointikonsultti Carota Tuli, puh. 050 411 6507. Puhelintiedustelut arkisin klo 8:00-16:00 välillä. Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Järvensivuntie 5 A, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 578 000 € 46 %

Liiketoiminnan tulos

238 000 € 87 %

Henkilöstö

134 38

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Tampere , osoitteessa Järvensivuntie 5 A, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 57 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus