Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Promoottori

Face2face

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt kahta (2) reipasta purkutyöntekijää Vantaalle. Työt alkavat pikimmiten sopivien henkilöiden löydyttyä. Työmaa kestää keväälle 2017 asti.

Työtehtävät ovat pääasiassa hotellihuoneiden ja käytävien purkutyötä hotellisaneeraustyömaalla. Aiempi kokemus rakennus- tai purkutyöstä on edellytyksenä tehtävässä toimimiseen. Lisäksi toivomme hakijoilta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua tehdä fyysisesti raskasta työtä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on hakijalle eduksi.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemusverkkosivuillamme www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0372. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Web-osoite: http://www.click-hp.fi Työnantaja: Click Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: HETI Yhteystiedot: Esa Riikonen, p.050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 578 000 € 46 %

Liiketoiminnan tulos

238 000 € 87 %

Henkilöstö

134 38

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Purkutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa , osoitteessa 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 40 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa