Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt kahta (2) reipasta purkutyöntekijää Vantaalle. Työt alkavat pikimmiten sopivien henkilöiden löydyttyä. Työmaa kestää keväälle 2017 asti. Työtehtävät ovat pääasiassa hotellihuoneiden ja käytävien purkutyötä hotellisaneeraustyömaalla. Aiempi kokemus rakennus- tai purkutyöstä on edellytyksenä tehtävässä toimimiseen. Lisäksi toivomme hakijoilta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua tehdä fyysisesti raskasta työtä. Voimassa oleva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Vantaa talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Purkutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.12.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta.

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus