Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Defour Oy on laitteiden tuotekehitykseen, suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut palveluyritys. Palvelumme on teknistä huippuosaamista tuoteideasta valmiiksi tuotteeksi.

Tarjoamme asiakkaillemme teknologiaratkaisuja ja sovelluksia, joiden avulla he voivat edelleen lisätä ydintuotteidensa ja osaamisensa kilpailukykyä markkinoilla. Tällaisia mahdollisuuksia voivat olla erilaiset toiminnan tehokkuutta, työmukavuutta ja - turvallisuutta lisäävät laitteet ja järjestelmät. Kokemustamme ovat mekanismeihin, mittaukseen, online-seurantaan, ja tuoterakenteen kustannustehokkuuden lisäämiseen liittyvät ratkaisut. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.defour.fi.

Haemme nyt mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mekaniikkasuunnittelijana päätehtäviäsi ovat tuotekehitykseen liittyvät monipuoliset suunnittelu- ja projektitehtävät. Projekteissa toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Voit olla muutaman vuoden kokemusta kerännyt tai vaikka äskettäin valmistunut tuotesuunnittelija. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai diplomi-insinööri), suunnitteluohjelmien hallintaa (SolidWorks, Solid Edge tai vastaava) sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta terveydenhuollon laitteiden suunnittelusta, hyviä tiimityötaitoja sekä aitoa halua oppia uutta ja kehittyä työssään.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän perehdytyksen sekä dynaamisen työyhteisön tuen. Lisäksi tarjoamme itsenäisiä ja haastavia työtehtäviä monipuolisten asiakasprojektien parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 26.10.2016 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Mekaniikkasuunnittelija". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari, p. 050 411 0347.

Web-osoite: http://www.click-hp.fi Työnantaja: Click Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 20750 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Heikki Huotari, 050 411 0347. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Hakemukset: http://www.click-hp.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20750 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 578 000 € 46 %

Liiketoiminnan tulos

238 000 € 87 %

Henkilöstö

134 38

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20750 - Turku , osoitteessa 20750 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa