Duunitori suosittelee
Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Alvars Oy on tuotekehitys- ja suunnittelupalveluita tarjoava insinööritoimisto Raisiossa. Tarjoamme asiakkaillemme edistyksellisiä tuotekehityspalveluja ja ratkaisuja suunnitteluprosessien tehostamiseen. Erityisosaamistamme ovat laivanrakennus ja meritekniset sovellukset sekä konepajateollisuudelle suunnatut palvelut.

Nyt etsimme joukkoomme energistä ja aikaansaavaa vahvistusta mekaniikan / laivasuunnittelun osaajasta.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri tai diplomi-insinööri) sekä usean vuoden työkokemus monipuolisista suunnittelutehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta SolidWorks tai Catia V5 -ohjelmiston käytöstä, lujuuslaskentakokemusta sekä sujuvaa englannin puhutun ja kirjallisen kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi.

Voit olla hakemamme henkilö mikäli kaipaat työssäsi haasteita ja odotusten täyttämisen sijaan pyrit parhaasi mukaan ylittämään ne. Tarjoamme vakituisen työn ja nykyaikaisten työvälineiden lisäksi rennon, avoimen työilmapiirin, jossa uuden oppiminen ja kehittyminen yhä paremmaksi osaajaksi ovat luonnollisia asioita.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 2.11.2016 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari, p. 050 411 0347. Hakemukset otsikolla "Mekaniikka-/laivasuunnittelija". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari, p. 050 411 0347.

Web-osoite: http://www.click-hp.fi Työnantaja: Click Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 21200 RAISIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Heikki Huotari, 050 411 0347. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Hakemukset: http://www.click-hp.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21200 RAISIO

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 578 000 € 46 %

Liiketoiminnan tulos

238 000 € 87 %

Henkilöstö

134 38

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikka- /laivasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21200 - Raisio , osoitteessa 21200 RAISIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa