Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi

Toimeksiantajayrityksemme on valomainosten huoltoihin ja asennuksiin erikoistunut, pirkanmaalainen yritys. Etsimme nyt toimeksiantajallemme avustavaa valomainosten asentajaa osa-aikaisiin töihin. Työssä aloitetaan arviolta joko viikolla 44 tai 45, ja töitä on ensi alkuun tiedossa helmikuun 2017 loppuun saakka. Tämän jälkeen töiden pidempiaikainen jatko on mahdollinen.

Tehtävä koostuu kauppojen ja kauppakeskusten katoilla sekä seinustoilla olevien valomainosten huolto- ja korjaustöistä, joita tehdään kokeneemman työparin kanssa. Etsimme tehtävään oppimiskykyistä henkilöä, joka tuntee jonkin verran tavanomaisia käsityökaluja (esim. porakone, ruuvimeisseli, mitta) ja jolla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö- tai metallialan perustutkinto) suoritettuna. Työ on arkisin 2-3 päivänä viikossa tehtävää osa-aikaista päivätyötä, jota tehdään Pirkanmaan alueen lisäksi säännöllisesti myös muualla - pääasiassa Etelä-Suomen alueella.

Edellytämme hakijalta siis matkatyövalmiutta sekä halukkuutta tehdä tarvittaessa pitkääkin työpäivää. Oma auto ei ole tehtävän hoitamiseksi pakollinen, sillä kulku työmaille hoituu toimeksiantajayrityksemme ajoneuvolla. Työkohteisiin lähdetään liikkeelle pääasiassa Lempäälän Sääksjärveltä. Toivomme hakijalta Be-ajokorttia, ja voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi. Työtä tehdään pääasiassa korkeilla paikoilla nostimilla ja telineillä, joten toivomme hakijalta kykyä myös tähän.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, aluejohtaja Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508.

Web-osoite: http://www.click-hp.fi Työnantaja: Click Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 33880 LEMPÄÄLÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Viikot 44-45 Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut, aluejohtaja Juho Siikaluoma, 050 411 6508. Soitot arkisin klo 8:00-16:00 välillä. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33880 LEMPÄÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Click Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2168901-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 578 000 € 46 %

Liiketoiminnan tulos

238 000 € 87 %

Henkilöstö

134 38

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avustava valomainosten asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Click Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33880 - Lempäälä , osoitteessa 33880 LEMPÄÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa