Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

Moi!
Iloinen, asiakaslähtöinen kotisiivooja palkataan.
Perinteikäs Suomalainen perheyritys hakee pieneen, mutta tehokkaaseen joukkoon uutta kotisiivoojaa. Työ on osapäivätyö tai, vakituinen ja kokopäiväinen. Ajokortti on eduksi, ei pakollinen. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Web-osoite: http://www.cleanspot.fi Työnantaja: Clean Spot Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti kun sopiva hakija löytyy Yhteystiedot: NIEMI PETRI TAPIO, petri.niemi@cleanspot.fi Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi clean spot Y-tunnus 1875768-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Clean Spot Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa