Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Työpaikkakuvaus

Tehtäviisi kuuluu siivoustyönohjaajana laadunvalvonta ja työtehtävien organisoiminen. Opastat ja perehdytät myös työntekijöitä. Hallitset siivousaineet, -välineet ja -menetelmät. Siivous on myös osa päivääsi.

Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Työ on iltapainotteista, arkisin alkaen klo.15.00-16.00. Tarkempi aika sovitaan toiveesi huomioiden.

Olet palveluhenkinen, joustava ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Puhut sujuvasti suomea ja englantia. Toivomme sinulta vankkaa käytännön kokemusta siivoustyöstä ja siihen liittyvästä työnohjaamisesta. Ajokortti on työssäsi välttämätön.

Hakemukset ja palkkatoive otsikolla siivoustyönohjaaja osoitteeseen rekrytointi@cleanclub.fi

Web-osoite: http://cleanclub.fi Työnantaja: Clean Club Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: iltatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löytyessä Yhteystiedot: Kysymykset osoitteeseen rekrytointi@cleanclub.fi Emme vastaa tiedusteluihin puhelimitse Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Clean Club Oy Y-tunnus 0846549-4 Toimiala Muualla luokittelemattomat siivouspalvelut Rinnakkaistoiminimet Suomen Siivousmeklarit, Siivousinstituutti

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

594 000 € -24 %

Liiketoiminnan tulos

-23 000 € -429 %

Liikevoitto-%

-4 % -500 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoustyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Clean Club Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus