Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtäviisi kuuluu siivoustyönohjaajana laadunvalvonta ja työtehtävien organisoiminen. Opastat ja perehdytät myös työntekijöitä. Hallitset siivousaineet, -välineet ja -menetelmät. Siivous on myös osa päivääsi. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Työ on iltapainotteista, arkisin alkaen klo.15.00-16.00. Tarkempi aika sovitaan toiveesi huomioiden. Olet palveluhenkinen, joustava ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Puhut sujuvasti suomea ja englantia. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Clean Club Oy Y-tunnus 0846549-4 Toimiala Muualla luokittelemattomat siivouspalvelut Rinnakkaistoiminimet Suomen Siivousmeklarit, Siivousinstituutti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoustyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Clean Club Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus