Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työtehtäviin kuuluu asuinkiinteistöjen yleisten tilojen siivous (mm.rappukäytävien). Odotamme kohtalaista suomenkielen taitoa ja aikaisempaa kokemusta porrassiivouksesta. Työaikasi on päivisin. Hakemukset otsikolla porrassiivooja osoitteeseen [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Clean Club Oy Y-tunnus 0846549-4 Toimiala Muualla luokittelemattomat siivouspalvelut Rinnakkaistoiminimet Suomen Siivousmeklarit, Siivousinstituutti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu toimisto- tai laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Clean Club Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus