Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme uutta jäsentä luomaan viihtyisää asumista asiakkaillemme eri puolilla pääkaupunkiseutua. Toivomme, että olet luotettava, aikaansaava ja joustava. Ajokortti on vältämättömyys, samoin hyvä suomenkielen taito, sillä työssäsi kommunikoit paljon asiakkaidemme kanssa. Odotamme aiempaa kokemusta alalta. Työ on monipuolista, asuntojen viikkosiivouksista aina muuttosiivouksiin. Hakemukset ja ansioluettelot otsikolla kotisiivooja osoitteeseen [email protected] Kutsumme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Clean Club Oy Y-tunnus 0846549-4 Toimiala Muualla luokittelemattomat siivouspalvelut Rinnakkaistoiminimet Suomen Siivousmeklarit, Siivousinstituutti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Clean Club Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus