Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Ammattitaitoisia isännöitsijöitä pääkaupunkiseudulle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseen luotettavaa ja reipasta siivojaa / laitoshuoltajaa Suomussalmen alueen asiakaskohteisiin. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Arvostamme kiinnostusta alaa kohtaan ja hyvää asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lähetä hakemus ja/tai ota yhteyttä sähköpostilla. Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilöt, jolla on aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kajaani siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Clean and Safe Lappalainen Oy Y-tunnus 2236387-3 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja / Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut Clean and Safe Lappalainen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus