Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Controller, kiinteistöcontroller

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Myymäläpäällikkö, Vantaan seutu

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ

Tartutko haasteeseen?

Haemme nyt myymäläpäälliköitä kauppakeskus Jumbon ja kauppakeskus Myyrmannin myymälöihin.

Myymäläpäällikkönä vastaat myymälän tulosvastuullisesta, operatiivisesta johtamisesta ja kehität sekä henkilöstöä että myymälän toimintaa. Lisäksi johdat myymälän johtoryhmää ja varmistat yhdessä henkilökunnan kanssa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja toimivat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin.

Johdonmukaisella ja liiketoimintalähtöisellä johtamistavallasi luot perustan lämminhenkiselle ja sitoutuneelle työyhteisölle. Suunnittelet, arvioit ja seuraat myymälän toimintaa sekä osallistut päivittäiseen myymälätyöhön. Yrityksemme arvot, konsepti ja kaupalliset periaatteet ohjaavat toimintaasi.

Oletko hakemamme henkilö?

Haemme henkilöä, jolla on palava kiinnostus vähittäiskauppaan ja joka kykenee kasvamaan ja kehittymään menestyksekkään myymälän johtamisen myötä. Sinulla on kaupan esimiehen ammattitutkinto tai muu vastaava kaupallinen koulutus ja usean vuoden työkokemus myymälän esimiestehtävistä. Olet avoin uusille ideoille ja sinulla on kyky muuttaa puheet teoiksi.

Sinua motivoivat ensisijaisesti työntekijöiden kehittäminen ja heidän kannustaminen ensiluokkaiseen asiakaskohtaamiseen. Uskot tehokkaan toiminnan syntyvän hyvästä yhteistyöstä. Hallitset erinomaisesti kirjallisen ja puhutun suomen kielen ja osaat käyttää nykyaikaisia IT-työkaluja. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen lasketaan eduksesi.

Työsuhde on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit ja olet valmis uuteen haasteeseen, jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.10.2016 mennessä. Merkitse hakemukseesi Clas Ohlson /myymäläpäällikkö.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Vivi Stening, puh 0500 773755.

Web-osoite: http://www.clasohlson.fi Työnantaja: Clas Ohlson Oy Sijainti: 01300 VANTAA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vivi Stening, puh 0500 773755. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01300 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Clas Ohlson Oy Y-tunnus 1765891-7 Toimiala Muualla luokittelemattomien kotitaloustarvikkeiden vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

80 845 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

2 471 000 € 39 %

Henkilöstö

174 -136

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Clas Ohlson Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01300 - Vantaa , osoitteessa 01300 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa