Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijä Helolle Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tokmannin Mäntsälässä sijaitsevaan logistiikkakeskukseen haetaan kauttamme äänikeräilijöitä/varastotyöntekijöitä ruuhka-apuun. Aikaisempi työkokemus varastoalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Odotamme Sinulta täysi-ikäisyyttä, oma-aloitteellisuutta, ahkeruutta, tarkkuutta, reippautta, fyysinen työ ei ole este, pystyt työskentelemään 2-vuorotyössä ja kulkeminen työpaikalle ei ole sinulle ongelma. Työt alkavat portaistetusti lokakuun alusta alkaen ja kestää noin jouluun saakka. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Mäntsälä varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Citywork Uusimaa Oy Y-tunnus 2072947-2 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut CityWork Uusimaa Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04620 - Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus