Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tokmannin Mäntsälässä sijaitsevaan logistiikkakeskukseen haetaan kauttamme äänikeräilijöitä/varastotyöntekijöitä ruuhka-apuun. Aikaisempi työkokemus varastoalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Odotamme Sinulta täysi-ikäisyyttä, oma-aloitteellisuutta, ahkeruutta, tarkkuutta, reippautta, fyysinen työ ei ole este, pystyt työskentelemään 2-vuorotyössä ja kulkeminen työpaikalle ei ole sinulle ongelma. Työt alkavat portaistetusti lokakuun alusta alkaen ja kestää noin jouluun saakka. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Mäntsälä varastoalan tehtävät Mäntsälä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Citywork Uusimaa Oy Y-tunnus 2072947-2 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut CityWork Uusimaa Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus