Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

HAEMME HENKILÖKOHTAISTA AVUSTAJAA KERAVALLE

Haemme joukkoomme henkilökohtaista avustajaa Keravalle, mahdollisuus sijaisuuksiin myös muualla Uudenmaan alueella. Avustat palvelun saajaa niissä tavanomaiseen elämään liittyvissä toimissa, jotka henkilö tekisi itse, mutta ei vammansa tai sairautensa vuoksi itse selviä. Työhön kuuluvat kaikki kodin arkiaskareet, mm. ruoanlaitto, ulkoilu, kaupassa käynti sekä muu asiointi kodin ulkopuolella.


Vaikka sinulla ei vielä olisi työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta olet luotettava, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, hae meille töihin!


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.citywork.fi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana muuttamassa hyvinvointipalvelualaa sekä valtakunnallisen organisaation tuen ja mahdollisuudet.


Citywork kotiin tuotettavat tukipalvelut tukevat vanhusten, vammaisten, kehitysvammaisten ja pitkäaikaissairaiden sekä lapsiperheiden itsenäistä elämää kotona ja kodin ulkopuolella. Vuonna 2015 Citywork työllisti noin 2 400 työntekijää ja on 12 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa. Etsimme joukkoomme ja asiakasyrityksillemme energisiä oman alansa ammattilaisia, jotka suhtautuvat ihmisiin, elämään ja tekemiseen myönteisesti.


Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon sekä Sosiaalialan Työnantajiin. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.citywork.fi ja www.avustajapalvelut.fi.

Citywork on myös Facebookissa. Käy tutustumassa meihin osoitteessa facebook.com/citywork.fi.

Web-osoite: http://www.citywork.fi Työnantaja: CityWork Uusimaa Oy Sijainti: 04200 KERAVA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Niskanen Tiina, avustajapalvelut.tyonhaku@citywork.fi p. 044 753 3504 / arkisin klo 11-14 Hakemukset: https://www.citywork.fi/index.php?c=jobinfo&jid=5198 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04200 KERAVA

Yritystiedot

Toiminimi Citywork Uusimaa Oy Y-tunnus 2072947-2 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 123 000 € -10 %

Liiketoiminnan tulos

114 000 € -42 %

Liikevoitto-%

4 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut CityWork Uusimaa Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04200 - Kerava , osoitteessa 04200 KERAVA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa