Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Vantaalla lentokentän kupeessa sijaitsevaan kansainväliseen logistiikka-alan asiakasyritykseemme asiakaspalvelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset asiakaspalvelun tehtävät (asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse sekä lähetysselvityksien hoitaminen). Tehtävissä vaaditaan reippautta ja ripeyttä, joustavuutta ja paineensietokykyä, positiivista asennetta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Hyvät IT-taidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Vantaa asiakasneuvonta Vantaa myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Citywork Uusimaa Oy Y-tunnus 2072947-2 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut CityWork Uusimaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01530 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa