Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme kalustekantotiimien työhön osallistuvaa esimiestä.

Etelä-Pohjanmaan alueella toimii kalustekantajia, jotka tarvitsevat työhön osallistuvan esimiehen. Työtehtäviin kuuluvat mm. työvuorosuunnittelu, työntekijöiden perehdyttäminen, rakennustyömailla käynnit ja itse kalustekantajana toimiminen.

Tehtävässä ratkaisevina tekijöinä ovat mm. hyvä asenne ja motivaatio.

Olet työturvallisuuskortin omaava, fyysisesti kyseiseen työhön kykenevä, joustava, tarkka ja huolellinen, oma-aloitteinen, kommunikoit sekä suomeksi että englanniksi ja olet joukkuehenkinen. Omaat myös perus it-taidot. Työssä vaaditaan oman auton käyttöä. Työntekijän tulee olla valmis matkustamaan Etelä-Pohjanmaan alueella.

Haluatko liittyä meihin? Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikaisesti nettisivujen kautta, jonne voit liittää myös cv:si. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

CITYWORK tuottaa työnteon tuloksia parantavia ratkaisuja suomalaisille yrityksille ja yhteisöille panostamalla työntekijöiden osaamiseen, motivaatioon ja palkitsemismalleihin. Vuonna 2015 työllistimme noin 2400 palkansaajaa ja olemme 10 suurimman henkilöstöpalvelualanyrityksen joukossa. Etsimme joukkoomme ja asiakasyrityksillemme energisiä, ihmisiin, elämään ja tekemiseen myönteisesti suhtautuvia henkilöitä, jotka ovat oman alansa ammattilaisia

Citywork on myös Facebookissa. Käy tutustumassa meihin osoitteessa https://www.facebook.com/citywork.fi

Web-osoite: http://www.citywork.fi Työnantaja: CityWork Pohjanmaa Oy Sijainti: 60320 SEINÄJOKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Harri Haukka harri.haukka@citywork.fi 044 599 7445 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60320 SEINÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi citywork pohjanmaa Y-tunnus 2138724-0 Toimiala Muut palvelut liike-elämälle

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 273 000 € -11 %

Liiketoiminnan tulos

29 000 € 32 %

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalustekantoiimin esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut CityWork Pohjanmaa Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60320 - Seinäjoki , osoitteessa 60320 SEINÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa