Duunitori suosittelee
Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

CITYWORK tuottaa työnteon tuloksia parantavia ratkaisuja suomalaisille yrityksille ja yhteisöille panostamalla työntekijöiden osaamiseen, motivaatioon ja palkitsemismalleihin. Vuonna 2015 työllistimme lähes 2500 palkansaajaa ja olemme 14 suurimman henkilöstöpalvelualanyrityksen joukossa. Etsimme joukkoomme ja asiakasyrityksillemme energisiä, ihmisiin, elämään ja tekemiseen myönteisesti suhtautuvia henkilöitä, jotka ovat oman alansa ammattilaisia.

Nyt etsimme KALUSTEKANTAJIA Seinäjoelle. Työ on raskasta, joten tehtävä vaatii hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja huolellisuutta. Työt sijoittuvat rakennustyömaalle.

Työtä on 1-2 päivää/viikko. Työaika arkisin ma-pe välillä 7:00-15:30.

Mikäli olet työturvallisuuskortin omaava, fyysisesti kyseiseen työhön kykenevä, tarkka ja huolellinen kalusteiden kanssa, oma-aloitteinen ja joukkuehenkinen olet etsimämme henkilö.

Haluatko liittyä meihin? Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi nettisivujen kautta, jonne voit liittää myös cv:si.

Citywork on myös Facebookissa. Käy tutustumassa meihin osoitteessa:
https://fi-fi.facebook.com/citywork.fi

Web-osoite: http://www.citywork.fi Työnantaja: CityWork Pohjanmaa Oy Sijainti: 60320 SEINÄJOKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vilma Veijanen Puh: (040) 192 6001, vilma.veijanen@citywork.fi Hakemukset: https://www.citywork.fi/index.php?c=jobinfo&jid=5187 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60320 SEINÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi citywork pohjanmaa Y-tunnus 2138724-0 Toimiala Muut palvelut liike-elämälle

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 273 000 € -11 %

Liiketoiminnan tulos

29 000 € 32 %

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalustekantaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut CityWork Pohjanmaa Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60320 - Seinäjoki , osoitteessa 60320 SEINÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa