Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kiireellisesti asiakkaallemme kokeneita rakennustyöntekijöitä Tampereelle. Etsimme ahkeria, vastuullisia ja asiakaspalveluhenkisiä ammattilaisia tai ammattilaiseksi haluavia, joille hyvä työn jälki ja työnteko on kunnia-asia. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella. Työnkuvaan kuuluvat monipuolisesti erilaiset tehtävät. Olet etsimämme osaaja, mikäli: -omaat aikaisempaa kokemusta rakennustöistä -olet oma-aloitteinen ja kykenet toimimaan itsenäisesti -sinulla on voimassaoleva työturvakortti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tampere talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi citywork pirkanmaa Y-tunnus 2199330-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut CityWork Pirkanmaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus