Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kahvila/ravintolatyöntekijä Haemme asiakasyrityksellemme kahvila/ravintolatyöntekijää. Työ on kassatyöskentelyä ja ruoan jakelua, (ei kuitenkaan valmistamista) sekä yleisiä kahvila/ravintolatöitä. Kyseessä on vakityö, joka tapahtuu aamuvuoroissa. Nykyaikaisten kassajärjestelmien osaaminen katsotaan eduksi. Työ tapahtuu kahdessa eri pisteessä, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan. Edellytämme: - hygieniapassi - reipas ja iloinen työote Haluatko liittyä meihin? Lähetä hakemuksesi ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Tampere ravintola-alan asiakaspalvelu Tampere muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi citywork pirkanmaa Y-tunnus 2199330-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvila/ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.01.2017 ja sen on julkaissut Citywork Pirkanmaa Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus