Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme työhön osallistuvaa palveluesimiestä Haemme työhön osallistuvaa palveluesimiestä työskentelemään kotiin tuotettavien tukipalveluiden parissa Jyväskylän talousalueella. Työssäsi osallistut esimiestyön lisäksi henkilökohtaisen avustamisen tehtäviin ja avustat palvelun saajia palvelusuunnitelmien ja palvelukuvauksemme mukaisella tavalla. Palveluesimiehenä huolehdit yksikön viestinnästä ja toimintatapojen jalkauttamisesta laatujärjestelmämme mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat mm. avustajien rekrytointi ja työsuhdeasiat sekä työvuorosuunnittelu. Työssäsi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi citywork keski-suomi Y-tunnus 2179436-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Citywork Keski-Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus