Duunitori suosittelee
Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme työhön osallistuvaa palveluesimiestä

Haemme työhön osallistuvaa palveluesimiestä työskentelemään kotiin tuotettavien tukipalveluiden parissa Jyväskylän talousalueella. Työssäsi osallistut esimiestyön lisäksi henkilökohtaisen avustamisen tehtäviin ja avustat palvelun saajia palvelusuunnitelmien ja palvelukuvauksemme mukaisella tavalla.

Palveluesimiehenä huolehdit yksikön viestinnästä ja toimintatapojen jalkauttamisesta laatujärjestelmämme mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat mm. avustajien rekrytointi ja työsuhdeasiat sekä työvuorosuunnittelu. Työssäsi varmistat positiivisen asiakas- ja työntekijäkokemuksen ja palvelutuotannon onnistumisen. Henkilökohtaisena avustajana työhösi kuuluvat kaikki kodin arkiaskareet palvelun saajien luona, mm. ruoanlaitto, ulkoilu ja kaupassa käynti sekä kartoituskäynnit ja sote-toimialan päivystykseen osallistuminen.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan ja kokopäiväisen (38,2 h/vko) työn. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Eduksesi on soveltuva hoiva-alan koulutus ja aiempi työkokemus henkilökohtaisesta avustamisesta ja esimiestehtävistä. Mikäli olet luotettava ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja rohkeutta kohdata eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia tukea tarvitsevia ihmisiä, hae meille töihin! Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Haluatko liittyä meihin? Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.citywork.fi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana muuttamassa hyvinvointipalvelualaa sekä valtakunnallisen organisaation tuen ja mahdollisuudet.

Citywork kotiin tuotettavat tukipalvelut tukevat vanhusten, vammaisten, kehitysvammaisten ja pitkäaikaissairaiden sekä lapsiperheiden itsenäistä elämää kotona ja kodin ulkopuolella. Vuonna 2015 Citywork työllisti noin 2 400 työntekijää ja on 12 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa. Etsimme joukkoomme ja asiakasyrityksillemme energisiä oman alansa ammattilaisia, jotka suhtautuvat ihmisiin, elämään ja tekemiseen myönteisesti.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon sekä Sosiaalialan Työnantajiin. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.citywork.fi ja www.avustajapalvelut.fi.

Citywork on myös Facebookissa. Käy tutustumassa meihin osoitteessa facebook.com/citywork.fi.

Web-osoite: http://www.citywork.fi Työnantaja: Citywork Keski-Suomi Oy Sijainti: Kauppakatu 18 B, 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hanna Mäkeläinen, GSM 044 753 3548 Hakemukset: https://www.citywork.fi/index.php?c=jobinfo&jid=5226 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 18 B, 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi citywork keski-suomi Y-tunnus 2179436-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 095 000 € 25 %

Liiketoiminnan tulos

517 000 € 17 %

Liikevoitto-%

13 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Citywork Keski-Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Kauppakatu 18 B, 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa