Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Padasjoelle OSA-AIKAISTA TEOLLISUUSMAALARIA. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa tai aikaisempaa työkokemusta teollisuusmaalauksesta. Toivomme hakijalta myös metallialan koulutustaustaa. Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää ja tarkkaa otetta työhön. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämättömyys. Työt alkavat heti, joten toimi nopeasti. Haluatko liittyä meihin? Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.citywork.fi tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Pälkäne talonrakennus Padasjoki talonrakennus Sysmä talonrakennus Kuhmoinen talonrakennus Hämeenlinna talonrakennus Kangasala talonrakennus Asikkala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pälkäne tehdas- ja tuotantotyöntekijät Padasjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sysmä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kuhmoinen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hämeenlinna tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kangasala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Asikkala rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pälkäne rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Padasjoki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sysmä rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kuhmoinen rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenlinna rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kangasala rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asikkala talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Citywork Häme Oy Y-tunnus 2069915-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Citywork Häme Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Padasjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 47 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus