Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Padasjoelle OSA-AIKAISTA TEOLLISUUSMAALARIA. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa tai aikaisempaa työkokemusta teollisuusmaalauksesta. Toivomme hakijalta myös metallialan koulutustaustaa. Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää ja tarkkaa otetta työhön. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämättömyys. Työt alkavat heti, joten toimi nopeasti. Haluatko liittyä meihin? Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.citywork.fi tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Padasjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Padasjoki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Padasjoki talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Citywork Häme Oy Y-tunnus 2069915-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut CityWork Häme Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 17500 - Padasjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus